23 juni 2024

Mode Webwinkel Ervaringen

De beste Mode Tips van het Web

Fashion van Milestone Relics

Milestone Relics is een merk die stoere en leuke kleding aanbiedt voor de heren. Er is een uitgebreide collectie kleding en voor elk seizoen kun je er iets vinden. De heren kunnen een uitgebreide keuze maken uit t-shirts, trackpants, oftewel jogging broeken en ook diverse accessoires. Komt de koude periode eraan? Milestone Relics speelt ook hierop in. Dan kun je een keuze maken uit hun uitgebreide collectie sweatshirts. Ze zijn te verkrijgen met of zonder hoodie (capuchon). Verder is de kleding van Milestone Relics ook geschikt voor sporters.

T-shirts

De T-shirts van Milestone Relics komen in frisse kleuren. Je kunt ze dragen tijdens het sporten, maar ook gewoon casual. Je kunt kiezen uit signature t-shirts of shirts met een stoere print erop.

Trackpants

Trackpants oftewel jogging broeken zijn ook verkrijgbaar. Deze broeken zitten heel comfortabel en je kunt zo door middel van een elastieken koord strakker trekken. De broeken komen in verschillende kleuren met ‘tape’ aan de zijkanten. De ‘tape’ is een opvallende kleur op het zwart van de broek. Verder beschikken de trackpants over broekzakken.

Sweatshirts

Voor de koude dagen biedt Milestone Relics verschillende soorten sweatshirts aan. Ze komen in leuke kleuren en je hebt twee soorten modellen. Je kunt kiezen uit een sweatshirt met hoodie, maar ook uit eentje zonder hoodie. Verder hebben sommige sweatshirt zakken aan de voorkant.

Accessoires

Ben je opzoek naar een leuke of stoere accessoir om jouw look af te maken? Milestone Relics heeft ook hiervoor verschillende accessoirs. Denk maar aan petten. Je kunt kiezen uit de Milestone relics Suede Trucker cap en de Milestone Relics Signature Cap. Aan de voorkant van de pet is er een borduursel met de Milestone Relics logo. Deze petten komen in verschillende kleuren.