23 juni 2024

Mode Webwinkel Ervaringen

De beste Mode Tips van het Web

Trendy tassen voor het nieuwe jaar

2020 is alweer een paar weken aangebroken en we weten het allemaal: een nieuw jaar, nieuwe trends. Dat geldt zeker op het gebied van tassen! Ook dit jaar zijn er weer een aantal tassen die helemaal hot zijn. Benieuwd welke exemplaren dit zijn? In dit artikel vertel ik je er meer over.

2020 is het jaar van de Italiaanse designers

Italiaanse tassen staan wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit en stijlvolle designs. Geen wonder dat tassen van Italiaanse ontwerpers als Patrizia Pepe, Socha en Gianni Chiarini helemaal trendy zijn in 2020. Tijd dus voor een mooie Italiaanse tas! Ga je voor een handtas, een sleuteletui of voor een weekendtas? Merken als Patrizia Pepe hebben verschillende soorten exemplaren in hun assortiment. Er is geen excuus meer om géén Italiaanse tas in jouw collectie te hebben!

Terug van nooit weggeweest!

De ‘simpele’ rugtas is al jaren lang ontzettend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. De rugtas is ideaal als je naar de middelbare school gaat of studeert. Bovendien is de rugzak ideaal voor naar je werk! Kipling staat bekend als één van de beste merken als het gaat om rugtassen. Ook voor het nieuwe jaar heeft Kipling weer een aantal mooie modellen ontworpen! Ben je dus op zoek naar een mooi Kipling boekentas? Je vindt er ongetwijfeld één op de website van Maes & Hills!

Ben je op zoek naar een nieuwe tas of wil je meer weten over de laatste tassentrends? Neem dan eens een kijkje op maeshillscollection.com!