23 juni 2024

Mode Webwinkel Ervaringen

De beste Mode Tips van het Web

Durea pump, voor elke voet een passend model

Nooit gedacht dat ik met mijn moeilijke, maar vooral ook brede voeten een leuke pump kon kopen. Ik heb eerdaags een bruiloft en wilde hiervoor nieuwe pumps aanschaffen. Helaas was er geen enkele leuke pump te vinden waar ik zonder moeite met mijn voeten in kon, alles zat veel te strak. Totdat ik op internet op de site van Van Bommel schoenen terecht kwam, hier zag ik een Durea pump te koop staan die in meerdere maten, zowel in de lengte als in de breedte te verkrijgen zijn. En het leuke hieraan was dat er ook schoenen bij stonden waar ik helemaal verliefd op werd. Omdat ik niet een keuze kon maken uit twee verschillende schoenen heb ik ze beiden maar besteld. Zo heb ik niet alleen voor de bruiloft mooie schoenen, maar tevens ook voor andere gelegenheden heb ik altijd leuke schoenen om aan te doen. Normaal loop ik nooit op pumps, maar door het uitneembare voetbed lopen deze schoenen alsof je op sloffen loopt, je wilt ze bijna niet meer uit doen. Tegenwoordig kijk ik eerst op de site van Van Bommel voordat ik naar de stad ga om nieuwe schoenen te halen. Maar voorlopig hoef ik geen schoenen meer aan te schaffen, de kwaliteit van deze schoenen gaan jaren mee.           

Durea-Shoes--5708-105-5980--thumb-09-v2